Camerabewaking

CamerabewakingCamerabewaking systemen

In veel winkels, bedrijven, uitgaansgebieden en openbare gebouwen hangen camerabewaking systemen die het doen en laten van klanten, bezoekers en passanten vastleggen. Steeds meer organisaties willen kunnen zien wat er in en rondom hun gebouwen gebeurt. Echter steeds meer worden camerabewaking systemen ook ingezet in de particuliere omgeving, een camerabewaking systeem thuis geeft een veilig gevoel en is uitermate prettig indien u vaak van huis bent. Met onze oplossingen kunt u vanaf uw mobiel de thuis omgeving eenvoudig controleren.

Wat is IP Camerabewaking?

Waar bestaande camerabewaking systemen vaak nog gebruikmaken van coax techniek, zijn IP-camera’s veel geavanceerder. Er kunnen een of meer IP-camera’s op een computernetwerk aangesloten worden. Die camera’s kunnen dan vanaf elk willekeurig apparaat, waar ook ter wereld, aangestuurd worden. Uiteraard geldt hetzelfde voor het bekijken en opslaan van de camerabeelden.

DRF-IT levert en installeert professionele camerabewaking systemen. De voordelen van een dergelijk systeem zijn legio. Zo schrikt een beveiligingscamera ongenode gasten af en dat geeft u meteen een veiliger gevoel.

Wij zijn leverancier van onder andere de volgende merken:

AXIS, Samsung, Sony, Dahua, Mobotix, Vivotek, Videotec, Panasonic, Netgear, Siemens, enz.

DRF-IT is de aangewezen partner voor de implementatie van een high-end camerabewaking systeem. Ook de opslag van camerabeelden kunt u aan ons toevertrouwen. Wij gebruiken daarvoor bijvoorbeeld de opslagmogelijkheden van QNAP (VIOSTOR).

Waarom wij kiezen voor camerabewaking van AXIS en Dahua?

  • Bewezen techniek en kwaliteit.
  • Hoogwaardige kwaliteit van de beelden.
  • Eenvoudige bediening.
  • Oplossingen voor alle soorten omgevingen.
  • Mogelijkheden voor ‘remote viewing’.
  • Hoge retentie beelden.
  • Oplossingen in elke prijsklasse.
  • Betrouwbare hardware.

Wilt u meer weten over camerabewaking? Neemt u dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op:

 

Geef een reactie