Wireless & Netwerken

High-End Wireless Netwerken

DRF-IT is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van wireless netwerken.

Is uw organisatie toe aan een nieuw wireless netwerk? Bent u op zoek naar betere prestaties en/of een betere dekking van uw wireless netwerk? Wilt u meerdere wireless netwerken met elkaar verbinden? Meerdere wireless netwerken in verschillende VLAN’s of juist een portaal aanbieden voor uw gasten, al dan niet met een ticket systeem? Het is allemaal mogelijk met de wireless netwerk oplossingen van DRF-IT.

DRF-IT bedenkt niet alleen de perfecte oplossing voor u, maar past die ook toe. Daarbij maakt het niet uit of een wireless netwerk gebruikt gaat worden door slechts enkele gebruikers of door duizenden tegelijk. Wij realiseren al uw wensen en maken daarbij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige wireless netwerken.

Om de optimale oplossing voor uw bedrijf of organisatie te bereiken, doen wij altijd eerst een site survey, een uitgebreid onderzoek naar de indeling van het gebouw, de al aanwezige wireless netwerken en de invloeden van buitenaf. Al deze factoren zijn namelijk van belang om een perfect wireless netwerk samen te stellen dat uitstekende prestaties en een goede dekking levert.

Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud – en supportcontracten op maat. Zo bent u op elk moment van de dag verzekerd van een goede verbinding.

Wij zijn gecertificeerd installateur en partner van de volgende fabrikanten:

Onze wireless netwerk systemen zijn uitermate geschikt in high-density omgevingen zoals warehouses, educatieve instellingen, openbare ruimtes en kantoor omgevingen. Maar uiteraard zijn er ook oplossingen voor kleinere omgevingen. De wireless netwerk systemen van DRF-IT zijn flexibel en makkelijk aan te passen en uit te breiden aan de wensen en behoefte van de gebruiker.

Netwerken

U kunt bij DRF-IT terecht voor wireless netwerken, maar wij implementeren en beheren ook de traditionele, bekabelde netwerken.

DRF-IT is specialist in Microsoft-omgevingen. Gebruikmakend van de laatste technologie en hardware, leveren wij volledige, bekabelde netwerkomgevingen. Ook beheren en optimaliseren wij de hard- en software van uw bestaande netwerken. Is uw infrastructuur, patch kast, servers en/of switches toe aan een reorganisatie of optimalisatie? Wij zijn u graag van dienst.

Hebt u al een leverancier, dan kunnen wij als sparringpartner fungeren: een second opinion geeft vaak een ander inzicht en kan leiden tot betere resultaten.

Tot slot bent u ook voor probleemoplossing bij ons aan het juiste adres. Door onze brede ervaring en samenwerking met diverse partners kunnen wij u helpen problemen op te lossen, wanneer uw eigen IT-afdeling of leverancier dat niet kan.

Onze werkgebieden:

  • Hardware (Servers, Switches, Patchkasten, Routers, Firewalls, Werkplekken, Thin Clients enz.)
  • Software (Microsoft producten, Norman)
  • Infrastructuur (Bekabeling, Fiber Optics, Wireless, Componenten)
  • Onderhoud en optimalisatie
  • Reorganisatie infrastructuur
  • Advies / Second opinion
  • Onderhoud op contractbasis
  • Consultancy

Wilt u meer informatie over onze wireless netwerken? Neemt u dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op: