MKB Wireless netwerken

 

MKB WirelessMKB Wireless

Vaste pc’s verdwijnen steeds meer uit de kantooromgeving. Organisaties willen graag dat hun medewerkers vrij en flexibel kunnen werken met hun eigen laptop, tablet of smartphone. Dit ‘nieuwe werken’ maakt een organisatie niet alleen flexibel, het zorgt ook voor een besparing op de energiekosten. DRF-IT biedt schaalbare mkb wireless netwerken die aan deze vraag voldoen.

Veel kantoren en winkelpanden zijn moeilijk te bekabelen, mogen om verschillende redenen niet bekabeld worden, of worden niet bekabeld uit kostenoverwegingen. Om dan toch gebruik te kunnen maken van een high performance mkb wireless netwerk is het noodzakelijk een fabrikant te kiezen die zich hierin gespecialiseerd heeft, zoals Ruckus, Allied Telesis en Proxim.

Grote organisaties als KPN en CenterParcs kiezen vaak voor Proxim. Ruckus heeft vooral in het onderwijs en bij overheidsinstellingen de voorkeur. De producten van beide fabrikanten zijn bekend vanwege hun grote betrouwbaarheid en uitstekende prestaties. Zowel Proxim, Allied Telesis en Ruckus maken gebruik van het unieke MESH-systeem, dat bekabeling van het merendeel van de access points overbodig maakt. Dit maakt onze mkb wireless systemen tot de ideale oplossing voor organisaties die vaak van locatie wisselen, flex werkplekken willen gebruiken of tijdelijk een wireless locatie willen faciliteren en voor omgevingen waar bekabelen moeilijk of onmogelijk is. Uiteraard wordt bij de installatie gebruikgemaakt van de meest betrouwbare en bekende beveiligingstechnieken, waaronder Radius.

DRF-IT inventariseert eerst uw wensen en eisen, bekijkt uw locatie, doet waar nodig een ‘site survey’ en biedt u dan een passende oplossing aan. Op deze wijze komt u niet voor onnodige verrassingen te staan en bent u verzekerd van een passende oplossing.

Wat heb ik nodig?
DRF-IT kan u adviseren, begeleiden en ondersteunen bij het invoeren en operationeel maken van een mkb wireless netwerk. Wij zijn gecertificeerd en erkend partner van Ruckus Wireless, Extricom Wireless, Proxim Wireless en Allied Telesis. Dit geeft u de garantie op een betrouwbaar mkb wireless netwerk en een betrouwbare partner.

Meer informatie:

Neem contact met ons op: